Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD
Thuis

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

China BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD certificaten
China BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD certificaten
De lader van het Bilonwiel, zeer goede kwaliteit, prijs is zeer concurrerend, zal doen zaken op lange termijn.

—— Damir Tiganj

Het team van de Bilondienst, hoge het werk efficiency, snelle reactie, concurrerende prijs, goede kwaliteit, winnen more and more cliënten. hartelijk dank.

—— Paresh Ataliwala

Jaren geleden op de hoogte zijnd van Bilon twee, bouwde een goede verhouding, neemt Bilon more and more winsten aan me, hoogst gewaardeerd!

—— Ing. Aldo Molinari

de vrachtwagen van de zeer goede kwaliteitsstortplaats, goede prestaties. Een aardige aankoop, gelooft in zoverre dat wij kans zullen hebben opnieuw te werken.

—— Ahmed Sinan

Janva, een aardige mens, professioneel en betrouwbaar, houd ik van hem, doe zaken met hem, kunt u veel tijd en geld, goede partner, toejuichingen besparen!

—— Cameron Mcleod

de zeer aardige wiellader, verdeelt hier vele eenheden, nog terug koppelt geen kwaliteit, denk ik ik tot meer in 2020 opdracht zal geven. Toejuichingen!

—— Mukunda Rai Tiwari

De producten van de Bilonbouw helpt me in mijn zaken, ben ik van plan om meer te kopen, wil ik ook uw producten aan andere klanten verkopen.

—— M. Leo

Wij hebben het samenwerken 7 jaar, Goede kwaliteitsmachine en de goede dienst, dankt u!

—— Sauli Kataja

Ik ben online Chatten Nu

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD
ondergrondse laderworkshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Bilon
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 50000000-60000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

De Energietechnologieco. van Guangzhoubyron, Ltd is een belangrijke Chinese exporteur en een fabrikant van bouwmachines. Aangezien het hoofdkwartier van Byron, Byron (Guangzhou) 2009 inbouwde, bepaalt van in Guangzhou-stad van de provincie van Guangdong de plaats, die tweemaal kantonmarkt heeft die over de hele wereld elk jaar onder ogen zien. Wij heten alle klanten van de wereld welkom en hebben handelsconferentie face to face in Guangzhou en kunnen zaken op lange termijn en privé verhouding bouwen oprecht en ernstig.

 

Wij hebben 3 grote productiebasis voor onze 3 soorten hoofdproducten. Hun details zoals hieronder:

 

De Machines van de Bilonbouw (Laizhou) Productiebasis:

 

De Machines van de Bilonbouw de Productiebasis, bij de nationale minder belangrijke productieve basis van projectmachines wordt gesitueerd, werd vastgelegd in de jaren 1900 van vorige eeuw, die een gebied van 4000 vierkante meters behandelen, met 20000 vierkante meters, moderne productieve workshop, waarvan totale investering 80 miljoen RMB, die een onderneming van professionele producerende laders is, de waarvan jaarlijkse productiecapaciteit 500.000 laders die is. In het bedrijf is er overvloedige uitvoerige sterkte, die productonderzoek, productie, verkoop en de dienst samen en het overgegaane Certificaat van het de Kwaliteitssysteem van ISO9001 internationale en bereikte speciale materiaal productie en productievergunning integreert. Er zijn meer dan 80 binnenlandse klassieke midden en hoge technici, meer dan 700 werknemers. Het krachtige wetenschappelijke onderzoeksteam waarborgt de onafhankelijke het onderzoekontwikkeling van het bedrijf, werkt vooral met universiteiten en hogescholen voor oud samen, die een ondernemingsteam van uitstekende kwaliteit heeft gevestigd.

 

Bilonvrachtwagen (shuizhou) Productiebasis:

Bilonvrachtwagen de Productiebasis die door het Ontwikkeling en Wijzigingscomité van China wordt benoemd, is een beroemde fabrikant veroorzakend allerlei voertuigen voor speciale doeleinden voor virescence, milieunetheid, olie, overheid en helft-hitching drukcontainer. Ons bedrijf heeft onafhankelijke de uitvoerrechten, en heeft een hoeveelheid overzee cliënten. Onze belangrijke producten omvatten meer dan 100 types van vrachtwagens zoals watervrachtwagens, faecale zuigingsvrachtwagens, vuilnisauto's, afvalpersen, de vrachtwagens enz. van de rioleringszuiging

Wij beloven dat alle die producten door ons worden verkocht de garantiediensten één jaar kunnen krijgen en van onderhoud genieten voor het leven, en de naverkoopdienst kunnen binnen 48 uren worden behandeld. Voorts die kunnen wij leveringsvrachtwagens aan u op een geldige fax of na het ontvangen van geavanceerde betaling worden gebaseerd. Als u onze vrachtwagens koopt, kunnen wij u helpen om al officiële procedure te beëindigen.

 

De Machines van de Byronwegenbouw (Jining) productiebasis:

De Machines van de Byronwegenbouw de productiebasis is één van de hoogste drie die wegwalsfabrikant in China, in Jining-stad, Chinese de productiebasis wordt gevestigd van bouwmachines. Bilon (Jining) werd gevestigd in 2003, behandelt een gebied van 6.000 vierkante meters met ISO en Ce. Ons product werd uitgevoerd naar meer dan 20 landen zoals de V.S., Canada, Australië, het UK, Italië en enz.
 

Het Concept van het Byronbedrijf:

De innovatie zal de wereld beïnvloeden, zal de kwaliteit de kernfactor voor het duurzame leven zijn.


Het Principe van de Byrondienst:

Het antwoord op cliënten binnen eerste keer en maakt onophoudelijk cliënten tevreden


De Strategie van de Byronprijs:

Om de grootste markt te openen onder beperkte winsten en een groot marktaandeel te winnen.

De prijs is voor altijd kernfactor van het concurreren.

De ware zaken nemen winsten aan elke klanten.

 

De betekenis van het Byronembleem:

Shinning de aarde zoals de zon

 

De code van het Byronteam van actie:

Snelste actie, verantwoordelijke houding, de duurzame dienst

 

De beste partner voor de de „Riem & de Weg“ nationale infrastructuurbouw.

China BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Contactgegevens
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Anny Song

Tel.: +86 20 188 0209 4629

Fax: 86-20-85617885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)