Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD
Thuis

BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD Fabrieksreis

China BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD certificaten
China BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD certificaten
De lader van het Bilonwiel, zeer goede kwaliteit, prijs is zeer concurrerend, zal doen zaken op lange termijn.

—— Damir Tiganj

Het team van de Bilondienst, hoge het werk efficiency, snelle reactie, concurrerende prijs, goede kwaliteit, winnen more and more cliënten. hartelijk dank.

—— Paresh Ataliwala

Jaren geleden op de hoogte zijnd van Bilon twee, bouwde een goede verhouding, neemt Bilon more and more winsten aan me, hoogst gewaardeerd!

—— Ing. Aldo Molinari

de vrachtwagen van de zeer goede kwaliteitsstortplaats, goede prestaties. Een aardige aankoop, gelooft in zoverre dat wij kans zullen hebben opnieuw te werken.

—— Ahmed Sinan

Janva, een aardige mens, professioneel en betrouwbaar, houd ik van hem, doe zaken met hem, kunt u veel tijd en geld, goede partner, toejuichingen besparen!

—— Cameron Mcleod

de zeer aardige wiellader, verdeelt hier vele eenheden, nog terug koppelt geen kwaliteit, denk ik ik tot meer in 2020 opdracht zal geven. Toejuichingen!

—— Mukunda Rai Tiwari

De producten van de Bilonbouw helpt me in mijn zaken, ben ik van plan om meer te kopen, wil ik ook uw producten aan andere klanten verkopen.

—— M. Leo

Wij hebben het samenwerken 7 jaar, Goede kwaliteitsmachine en de goede dienst, dankt u!

—— Sauli Kataja

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Verdedigers en vaklieden Riem & de Weg“ nationale beleid van van China het „

Draag onze sterkte tot de infrastructuurbouw van bij de vriendschappelijke landen van de „Riem & de Weg“

De beste partner voor de de „Riem & de Weg“ nationale infrastructuurbouw.

Verdedigers en vaklieden Riem & de Weg“ nationale beleid van van China het „ Draag onze sterkte tot de infrastructuurbouw van bij de vriendschappelijke landen van de „Riem & de Weg“ De beste partner voor de de „Riem & de Weg“ nationale infrastructuurbouw.

Verdedigers en vaklieden Riem & de Weg“ nationale beleid van van China het „ Draag onze sterkte tot de infrastructuurbouw van bij de vriendschappelijke landen van de „Riem & de Weg“ De beste partner voor de de „Riem & de Weg“ nationale infrastructuurbouw.

1 2
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

 • lopende band

  Guangzhou Byron Energy Technology Co. , Is Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met de productie en het beheer van de bouwmachines, die hoofdzakelijk de BILON-reeks producten van de techniek mechanische misvorming zoals wielladers van 1-6TON, motornivelleermachine, 3-3.5TON terreinvorkheftruck, telescopische lader, BILON-Graafwerktuigmachine, ondergrondse wiellader en wegenbouwmachine veroorzaken. BYRON behandelt een gebied momenteel van 50000 vierkante meters van productie-installatie. In vroeg van 2011, een hoogte - de kwaliteit en de moderne installatie evenals een onderzoek en ontwikkelingscentrum zullen bij in het derde stadium van techniek bij Caterpillar-Industrieterrein volgens de bedrijf′ s ontwikkelingsstrategie worden opgericht. Het is met een totale investering die van 320 miljoen yuans, een gebied van 35000 vierkante meters behandelen, met jaarlijkse verkoopopbrengst van meer dan 230 miljoen yuan die van hoge normen en hoog - kwaliteit is. BYRON heeft een prima R$D-team, een prima verwerkende team en een prima team van de naverkoopdienst. Het ging certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 de internationale en Europese Ce-certificatie in één keer over.

  BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD fabriek productielijn 0BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD fabriek productielijn 1

   

  Het hebben van totale controle over onze productie heeft ook betekend dat wij wijzigingen aan ons materiaal kunnen maken zoals die door onze klanten wordt gevraagd. Gelieve te raadplegen ons als u in onze OEM geinteresseerd bent.

  1. Staalknipsel & Boring
  De platen van het kwaliteitsstaal zijn afkomstig en direct gekocht in massa van Chinese staalfabrieken. Dit staat ons toe om kosten te besparen en geschikte levering voor grote orden te handhaven.

  2. Lassen
  Het recentste het opheffen, het plaatsen, CNC en mig-lassenmateriaal verzekert hoge precisielassen voor al onze staaldelen. Dergelijke smetteloosheid kan slechts dankzij onze hoogst ervaren verklaarde vakman-lassers worden bereikt. Nadat alle delen worden gelast worden zij zorgvuldig geïnspecteerd om hun kwaliteit te waarborgen en met lange levensuur.

  3. Het vernietigen
  Zodra alle delen worden geïnspecteerd worden zij voorbereid op het vernietigen. Dit proces maakt, maakt en verwijdert om het even welke sporen van onzuiverheden op de oppervlakte van de delen schoon glad zodat de bodemverf wordt toegepast. Na het vernietigen, worden de delen geïnspecteerd om een hoge afwerking te waarborgen.
  4. Het schilderen
  De delen worden zorgvuldig schoongemaakt, droog en in een gecontroleerd milieu gladgemaakt alvorens zij voor het paining worden gelegd. Zodra de bodemverf wordt toegepast wordt hetzelfde proces herhaald voor de oppervlaktedeklaag. Het gebruik van hoogte - de kwaliteits het schilderen en oplosmiddelen staan ons toe om een uitstekende afwerking op al onze machines te waarborgen.

  5. Het assembleren
  Alle delen met inbegrip van assen, kaders, motorsysteem, torsies, hydraulische systemen, elektronische systemen, cabines, enz., zijn geïnstalleerd om de definitieve voertuigen te creëren. Door dit proces wordt elke werkplek zorgvuldig gecontroleerd en door onze gekwalificeerde techniektechnici en ingenieur gecontroleerd.

  BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD fabriek productielijn 2

  6. Het testen

  Zodra de machines geassembleerd zij gegaan door het strenge onderzoek en testen zijn geweest. Dit waarborgt elke hoge prestaties van machines.

  7. Lading & Levering

  BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD fabriek productielijn 3

  Vóór hun levering, worden de machines gewassen, droog en op hen voorbereid professioneel te laden. Dit zorgt ervoor dat onze klanten altijd hun machines in hoogste voorwaarde ontvangen.

 • OEM / ODM

   

  HET BELEID VAN BILON OEM/ODM: 

   

  1. Gewoonlijk kunnen wij OEM/ODM-bedrijfsmanier goedkeuren. 

   

  2. voor sommige delen van producten, kunnen wij OEM, zoals allerlei Vrachtwagenproducten slechts goedkeuren. 

   

  3. voor laders/lichte toren/wegwalsen enz., kunnen wij OEM/ODM goedkeuren. 

   

  4. om het even welke nieuwe ontwerp of technologie van cliënten moet vorstelijk zijn, hebben duidelijke certificaten. 

   

  5. andere gedetailleerde inhoud, zouden wij voor elkaar moeten bespreken. 

   

  Waarom kies Bilon? 

   

  DESKUNDIGHEID

  Met meer dan 20 jaar van ervaring in technologieën, hebben wij een grondig inzicht in de recentste hulpmiddelen en vooruitgang op het gebied.

  ONTVANKELIJKHEID

  Ons specifiek team van wetenschappers en bedrijfsberoeps is beschikbaar aan en snel ruim gericht is op uw behoeften aangezien zij zich voordoen.

  FLEXIBILITEIT

  Wij kunnen uw het veranderen en aangepaste productbehoeften, met inbegrip van specificaties, schaal-omhoog, kitting en andere leveringsketen vereisten aanpassen.

  KWALITEIT

  Met een bewezen spoorverslag van productkwaliteit van alle tijden en consistentie, worden wij verklaard volgens ISO-13485:2003 en ISO-9001:2008kwaliteitsnormen. hebben nog CE/CCC/CSA/RoHS/SGS enz. 

 • R & D

   

   

Contactgegevens
BILON HEAVY INDUSTRY (GUANGZHOU) CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Anny Song

Tel.: +86 20 188 0209 4629

Fax: 86-20-85617885

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)